Igazán nem szoktam ilyet csinálni, de beneveztem egy blogversenyre. No, nem a fődíjként kapható wellness hétvége miatt (bár nagyon rám férne, hosszú és kemény év volt ez is), hanem mert így is szeretnék egy kis "hírverést" csapni az ügyünknek. 

A LELKES blogversenyre elsősorban olyan blogok jelentkezését várták, amelyek valamilyen szinten motiválják olvasóikat. Szeretném hinni, hogy a Szívemben dobog a szíved egy ilyen blog. Mert mi nem vagyunk sem fogyókúra / fittness / gasztro / karrier vagy önmegvalósítási tanácsadó oldal, a téma se nem vidám, se nem könnyed, de a visszajelzéseitek alapján egy olyan élethelyzetben nyújt talán egy csöppnyi segítséget, amelyről a legtöbb ember még rémálmában sem mer gondolni. Ez szerintem kimeríti a lelkesítés fogalmát, bár talán nem is ez a jó szó rá.

Mindenesetre - akárhányadik helyen is fog végezni a blog - nagyon hálás leszek, ha szavazatoddal támogatsz a versenyben.

Szavazni itt tudsz.

Egy ember napi 3 szavazatot adhat le (különböző blogokra), egészen december 23-ig, és a szavazók közt is értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A blog bemutatkozó írása pedig itt jelent meg.

Köszönöm, ha támogatsz!

Anna

 

 

Szerző: anna_over_the_moon  2014.12.11. 08:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivembendobog.blog.hu/api/trackback/id/tr956974219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása