Gyászfeldolgozó csoport indul 2013. július 4-től, 18:30-kor Óbarok községben, kisbabájukat elvesztett családoknak. A foglalkozások kéthetente, csütörtökönként kerülnek megrendezésre, és előre láthatóan alkalmanként 1,5 órásak lesznek.

A találkozások alkalmával a csoport tagjai együtt munkálkodnak a gyász feldolgozásán, az érzések, folyamatok megfogalmazásán, a továbblépés lehetőségein. Ez komoly munka, sokszor szívszorítóan szomorú is, de együtt: támogató, értő társak között talán könnyebbednek a terhek. Meghallgatják egymást, megosztják tapasztalataikat, figyelnek arra, amit a külvilág nem tud meglátni és sokszor megérteni sem.

Ha valaki jelentkezni szeretne, vagy bővebb információ érdekli, keressétek Szalay Zsanettet (tel: +3630 2223444; e-mail: zsani@ubainba.hu).

gycs_obarok2013.pdf

Szerző: anna_over_the_moon  2013.06.17. 08:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivembendobog.blog.hu/api/trackback/id/tr985364619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása