Egy gyermek elvesztése semmihez sem fogható fájdalom. Elveszíteni a legszeretettebbet pedig soha nem múló teher, amit vinnünk kell. Fogást, reményt és fogódzót keresni, találni és adni magunak - talán a legfontosabb lehetőség lehet további életünk számára.

Ne küzdj egyedül, osztozz a teherben a sorstársakkal és szakértő csoportvezetőinkkel! Gyere és csatlakozz gyászcsoportunkhoz, ahol mindenki rengeteg megválaszolatlan kérdéssel, nem múló szorongással vív önmagában. Nem ígérjük, hogy megoldunk mindent, de amit megtehetünk, azt csoportunk, közösségünk megteszi: könnyebb így viselni a terhet...

Várunk minden nőt, férfit, párt és hozzátartozót, aki találkozott a születés körüli halállal, a veszteség borzalmával.
Csoportunk péntek esténként, heti rendszerességgel találkozik a XIII. kerületben.
Az első két alkalom minden érdeklődő számára nyitott.
Első alkalom: 2013. október 18-a péntek, esti órákban.

A csoport biztonsága és az eredményes együttműködés érdekében fontos, hogy előzetesen megismerjük egymást. Ha jönnél a csoportba, jelentkezz itt az eseménynél vagy privát üzenetben, telefonon (+36207752242, +36302223444), illetve az e-mail címeinken.

A csoporton való részvétel ingyenes, de a terembérletet és az esetlegesen felmerülő költségeket a résztvevőknek kell állniuk. (Az összeg létszámtól függően 500-1000 forint között szokott lenni/alkalom.)

Csoportvezetők: Simon Kata, klinikai szakpszichológus jelölt és Szalai Zsanett Pynky, dúla

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/724615970898710/?fref=ts

Szerző: anna_over_the_moon  2013.10.08. 19:18 Szólj hozzá!

Címkék: gyászfeldolgozó csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szivembendobog.blog.hu/api/trackback/id/tr285557541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása